2012-04-05 07:30

2015-01-13 15:35

Vårdpersonalen räcker inte till

tidsbrist

Alla behöver någon gång vård. De som jobbar inom vård och omsorg vet hur, men har inte alltid möjligheten att utföra sitt uppdrag på grund av tidsbrist. Det leder ofta till att man går hem efter jobbet och känner sig otillräcklig, man har inte hunnit med det man skulle eller hade velat göra för brukarna. Anhöriga kommer med önskemål och vill gärna ha en pratstund med någon i vårdpersonalen, men var finns den tiden? Jag vill gärna ha tid att diskutera med anhöriga, men var finner jag den? Jag går hem med dåligt samvete – men gör min chef/arbetsgivare det...?

J W L

Sjuksköterska

Alla behöver någon gång vård. De som jobbar inom vård och omsorg vet hur, men har inte alltid möjligheten att utföra sitt uppdrag på grund av tidsbrist. Det leder ofta till att man går hem efter jobbet och känner sig otillräcklig, man har inte hunnit med det man skulle eller hade velat göra för brukarna. Anhöriga kommer med önskemål och vill gärna ha en pratstund med någon i vårdpersonalen, men var finns den tiden? Jag vill gärna ha tid att diskutera med anhöriga, men var finner jag den? Jag går hem med dåligt samvete – men gör min chef/arbetsgivare det...?

J W L

Sjuksköterska

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.
null
null
null