2008-05-31 06:00

2015-01-05 19:44

Torsby centrum är inte sig likt

ARKITEKTUR

Jag läste en insändare från Årjäng där en förtvivlad ortsbo beklagade sig över att Årjängs centrum har byggts sönder. I Torsby är det likadant: centrumkärnan har byggts sönder och ska vidare förstöras för cirka 5 miljoner kronor – och de enda som tycker det är bra är de högsta tjänstemännen i kommunen.
Vi andra tycker att det har blivit hemskt besvärligt i Torsby centrum. Det är rondeller och gupp så att man håller på att bli tokig när man måste köra in där. Jag tror inte att vi Torsbybor har åkt så mycket runt i centrum som nu, trots att Järnvägsgatan är vida känd för raggarkulturen – och dessa raggare gråter i dag förtvivlat över förstörelsen. Trångt och jäkligt har det blivit, och att få en parkeringsplats är lika lätt som att vinna på lotto...
Denna stads byggare Bob-arkitekter som inte begriper att vi bor i en liten glesbygd, och inte storstad, borde dra vidare!
Jag läste en insändare från Årjäng där en förtvivlad ortsbo beklagade sig över att Årjängs centrum har byggts sönder. I Torsby är det likadant: centrumkärnan har byggts sönder och ska vidare förstöras för cirka 5 miljoner kronor – och de enda som tycker det är bra är de högsta tjänstemännen i kommunen.
Vi andra tycker att det har blivit hemskt besvärligt i Torsby centrum. Det är rondeller och gupp så att man håller på att bli tokig när man måste köra in där. Jag tror inte att vi Torsbybor har åkt så mycket runt i centrum som nu, trots att Järnvägsgatan är vida känd för raggarkulturen – och dessa raggare gråter i dag förtvivlat över förstörelsen. Trångt och jäkligt har det blivit, och att få en parkeringsplats är lika lätt som att vinna på lotto...
Denna stads byggare Bob-arkitekter som inte begriper att vi bor i en liten glesbygd, och inte storstad, borde dra vidare!

  • FÖRTVIVLAD TORSBYBO

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.
null
null
null