2016-09-05 06:00

2016-09-05 06:00

Du var inte där

Replik: Storregioner

Svar till Bengt Andersson (29/8)

Debattinlägget du anspelar på handlade om två seminarier under Almedalsveckan, med helt skilda framtidsvisioner.

Det framgår med all tydlighet att du Bengt inte varit på de berörda seminarierna varifrån jag refererar till delegaternas framtidsvisioner med mera. Din replik bygger helt på vad personen Bengt tror och tycker – inget mer.

Johnny Lundgren

Moderaterna

Svar till Bengt Andersson (29/8)

Debattinlägget du anspelar på handlade om två seminarier under Almedalsveckan, med helt skilda framtidsvisioner.

Det framgår med all tydlighet att du Bengt inte varit på de berörda seminarierna varifrån jag refererar till delegaternas framtidsvisioner med mera. Din replik bygger helt på vad personen Bengt tror och tycker – inget mer.

Johnny Lundgren

Moderaterna