2016-09-11 20:47

2016-09-11 20:47

Arvikas damer tog en viktig poäng borta mot Skoghall

SKOGHALL: Fotboll

Arvikas damer jagar från bottenskiktet och då kan en poäng vara nog så viktig. Västvärmländskorna tuffade till sig i andra halvlek mot ett förstärkt Skoghall och kunde kvittera på bortaplan.

– Vi behöver vinster, men vi får vara nöjda med oavgjort när man ser till vilket bra lag Skoghall har med en massa division I-spelare, säger tränare Håkan Wennberg.

Skoghall fick in 1-0 i 13:e minuten och det skulle ha blivit fler av den varan om inte Ingrid Marie Widén gjort ett så formidabelt jobb i mål. Med 1-0 i halvtid steppade Arvika upp i andra och kunde kvittera i 54:e minuten via Kim Evaldsson.

– Sen hade Frida Andersson Rosenkvist en frispark som jag tyckte gick in men den smet förbi. Och vi hade även fler chanser. De var bättre i första och vi i andra, så det är helt rättvist med oavgjort, säger Håkan som berömmer Linda Karlsson.

– Jag förstår inte var hon får krafterna ifrån och Marie räddar oss i mål.

– Vi behöver vinster, men vi får vara nöjda med oavgjort när man ser till vilket bra lag Skoghall har med en massa division I-spelare, säger tränare Håkan Wennberg.

Skoghall fick in 1-0 i 13:e minuten och det skulle ha blivit fler av den varan om inte Ingrid Marie Widén gjort ett så formidabelt jobb i mål. Med 1-0 i halvtid steppade Arvika upp i andra och kunde kvittera i 54:e minuten via Kim Evaldsson.

– Sen hade Frida Andersson Rosenkvist en frispark som jag tyckte gick in men den smet förbi. Och vi hade även fler chanser. De var bättre i första och vi i andra, så det är helt rättvist med oavgjort, säger Håkan som berömmer Linda Karlsson.

– Jag förstår inte var hon får krafterna ifrån och Marie räddar oss i mål.