2016-07-19 20:59

2016-07-20 08:39

Marcus tvåa i Kungälv

KUNGÄLV

Marcus Thorstensson svarade för en genomgående mycket stark insats när han kom tvåa i crossfit-tävlingen Kingriver Throwdown i Kungälv under helgen.

Marcus, tävlande för Crossfit Mejeriet i Arvika, vann bland annat ett av elitklassens heat, var i täten i samtliga och ledde länge finalen. Till vardags återfinns Marcus inom räddningstjänsten i Oslo.

Bra insatser svarade även Marcus klubbkamrater Ida Johansson och Andreas Magnusson för, vilka kom på 19:e plats i parklassen RX-mix bland 42 deltagare. Här kan nämnas att Arvikabördige Simon Nilsson, numera Alingsås, kom tvåa med sin partner Cecilia Wedin.

Deltog gjorde också Mejeriet-veteranen Hans-Åke Henriksson, den här gången i den klass Thorstensson kom tvåa i. Henriksson kom 20:e bland 24 startande.

Marcus, tävlande för Crossfit Mejeriet i Arvika, vann bland annat ett av elitklassens heat, var i täten i samtliga och ledde länge finalen. Till vardags återfinns Marcus inom räddningstjänsten i Oslo.

Bra insatser svarade även Marcus klubbkamrater Ida Johansson och Andreas Magnusson för, vilka kom på 19:e plats i parklassen RX-mix bland 42 deltagare. Här kan nämnas att Arvikabördige Simon Nilsson, numera Alingsås, kom tvåa med sin partner Cecilia Wedin.

Deltog gjorde också Mejeriet-veteranen Hans-Åke Henriksson, den här gången i den klass Thorstensson kom tvåa i. Henriksson kom 20:e bland 24 startande.