2016-07-11 06:00

2016-07-11 06:00

Ella och Arnes återigensegrare på Klässbolscupen

KLÄSSBOL: Fotboll

Under lördagen avgjordes traditionsenligt fotbollscupen i 7-manna, Klässbolscupen. I finalen möttes de regerande mästarna, Ella och Arnes, och laget Börtan spänn å slö, som aldrig tidigare gått till final.

Under lördagen avgjordes fotbollscupen Klässbolscupen på Linnevi idrottsplats. Precis som förra året deltog 20 lag i årets upplaga.

Staffan Johansson, som är med och arrangerar cupen, är väldigt nöjd.

– Vi är jättenöjda med hela arrangemanget. Det var ju absolut toppklass på vädret hela dagen också. Vi har fått väldigt mycket lovord efteråt, och vi är väldigt tacksamma för domarna från Arvika domarklubb som kom och ställde upp, säger han.

Vann gjorde de regerande mästarna från förra året, Ella och Arnes. De mötte laget Börtan spänn å slö, som aldrig gått till final tidigare. Dock var de regerande mästarna för starka och kunde vinna med slutsiffrorna 1-0.

– De vann för sjätte gången. Det är ett gäng som dels består av en släkt från Klässbol, sedan har de toppat till laget med bland andra Erik Wennberg, Oskar Rehn, som gjorde målet i finalen, och Martin Rosvall. De är väldigt duktiga och det var ganska väntat att de skulle vinna, även om Börtan spänn å slö spelade väldigt bra fotboll, säger Staffan Johansson.

Under lördagen avgjordes fotbollscupen Klässbolscupen på Linnevi idrottsplats. Precis som förra året deltog 20 lag i årets upplaga.

Staffan Johansson, som är med och arrangerar cupen, är väldigt nöjd.

– Vi är jättenöjda med hela arrangemanget. Det var ju absolut toppklass på vädret hela dagen också. Vi har fått väldigt mycket lovord efteråt, och vi är väldigt tacksamma för domarna från Arvika domarklubb som kom och ställde upp, säger han.

Vann gjorde de regerande mästarna från förra året, Ella och Arnes. De mötte laget Börtan spänn å slö, som aldrig gått till final tidigare. Dock var de regerande mästarna för starka och kunde vinna med slutsiffrorna 1-0.

– De vann för sjätte gången. Det är ett gäng som dels består av en släkt från Klässbol, sedan har de toppat till laget med bland andra Erik Wennberg, Oskar Rehn, som gjorde målet i finalen, och Martin Rosvall. De är väldigt duktiga och det var ganska väntat att de skulle vinna, även om Börtan spänn å slö spelade väldigt bra fotboll, säger Staffan Johansson.

  • Lisa Harkman