2016-07-08 06:00

2016-07-08 06:00

Johan jagar ny topplacering

FALKENBERG

Under den kommande helgen körs den fjärde deltävlingen i årets STCC på Falkenbergs Motorbana, och Johan Kristoffersson kommer till Västkustloppet med gott självförtroende efter framgångarna i den senaste deltävlingen på Anderstorp där han vann det ena racet och slutade trea i det andra.

– Det kommer att bli intressant i helgen, konstaterar Johan.

– Jag har lite mer vikt i bilen nu men jag tror inte det påverkar så mycket. Desto viktigare är det att vi kan upprepa vad vi gjorde i Anderstorp och komma till Falkenberg väl förberedda och redan under träningarna börja finslipa på detaljerna. Det är extra viktigt på Falkenberg där det blir väldigt tight i kvalet och det verkligen gäller att få ut det allra sista ur bilen för att vara med därframme.

– Det kommer att bli intressant i helgen, konstaterar Johan.

– Jag har lite mer vikt i bilen nu men jag tror inte det påverkar så mycket. Desto viktigare är det att vi kan upprepa vad vi gjorde i Anderstorp och komma till Falkenberg väl förberedda och redan under träningarna börja finslipa på detaljerna. Det är extra viktigt på Falkenberg där det blir väldigt tight i kvalet och det verkligen gäller att få ut det allra sista ur bilen för att vara med därframme.