2016-05-11 06:00

2016-05-11 06:00

Nya tider för jaktskyttarna

HÖGVALTA

Tidigare i vår, i början av mars, tog Miljöprövningsdelegationen inom Länsstyrelsen i Örebro län ett beslut gällande villkoren för Arvika Jaktskytteklubbs verksamhet ute på Paradiset.

Nu har tiden för eventuella överklaganden gått ut, och då inga sådana inkommit så gäller nu beslutet som togs – vilket innebär att de tre klubbarna, Arvika Skyttegille, Arvika Pistolskytteklubb och Arvika JSK, får skjuta tisdag-lördag 8.30-21.00.

– Ja, nu gäller det nya skjuttiderna, konstaterar Fredrik Olsson nöjt.

– Nu får vi i jaktskytteklubben skjuta på samma tider som de andra klubbarna ute på anläggningen, och det känns bra. Det har känts lite konstigt tidigare när de andra klubbarna har fått vara där och träna, men inte vi.

 

Nu har tiden för eventuella överklaganden gått ut, och då inga sådana inkommit så gäller nu beslutet som togs – vilket innebär att de tre klubbarna, Arvika Skyttegille, Arvika Pistolskytteklubb och Arvika JSK, får skjuta tisdag-lördag 8.30-21.00.

– Ja, nu gäller det nya skjuttiderna, konstaterar Fredrik Olsson nöjt.

– Nu får vi i jaktskytteklubben skjuta på samma tider som de andra klubbarna ute på anläggningen, och det känns bra. Det har känts lite konstigt tidigare när de andra klubbarna har fått vara där och träna, men inte vi.