2016-04-24 21:13

2016-04-24 21:13

Jössefors föll i seriepremiären

DIVISION V FOTBOLL

Jössefors var beredda på ett offensivt skickligt Kil på bortaplan och satsade defensivt.

– Vi gör en bra första halvlek, säger lagledare Tofiq Salehi.

Efter 0-0 i första kom tröttheten i kapp och Jössefors började tumma på det defensiva arbetet vilket gav Kil chansen till en tremålsledning inom loppet av elva minuter. Emil Henriksson reducerade till 3-1 i 75:e minuten men det hjälpte föga.

– Tråkigt att förlora premiären. Men Kil kommer sluta topp tre tror jag och vi gör det riktigt bra defensivt, från målvakt till anfall, säger Tofiq Salehi som rosar målvakt Robin Larsson och Kristoffer Östling.

 

– Vi gör en bra första halvlek, säger lagledare Tofiq Salehi.

Efter 0-0 i första kom tröttheten i kapp och Jössefors började tumma på det defensiva arbetet vilket gav Kil chansen till en tremålsledning inom loppet av elva minuter. Emil Henriksson reducerade till 3-1 i 75:e minuten men det hjälpte föga.

– Tråkigt att förlora premiären. Men Kil kommer sluta topp tre tror jag och vi gör det riktigt bra defensivt, från målvakt till anfall, säger Tofiq Salehi som rosar målvakt Robin Larsson och Kristoffer Östling.