2015-11-26 20:03

2015-11-26 20:03

Bilsportkväll i Charlottenberg

CHARLOTTENBERG

SMK Eda och Kulturavdelningen på Eda kommun fortsätter på den uppskattade vägen med temakvällar på Folkets Hus i Charlottenberg.

Ikväll är det motorsport som står på schemat, i form av en Bilsportkväll med högklassiga gäster i form av rallystjärnan Pontus Tidemand, och hans tidigare kartläsare Patrik Barth, samt rallycrossförarna Simon Olofsson och Sandra Hultgren.

Allt knyts ihop av moderatorn, tidigare rallyföraren och numera expertkommentatorn på teve, Jonas Kruse.

 

Ikväll är det motorsport som står på schemat, i form av en Bilsportkväll med högklassiga gäster i form av rallystjärnan Pontus Tidemand, och hans tidigare kartläsare Patrik Barth, samt rallycrossförarna Simon Olofsson och Sandra Hultgren.

Allt knyts ihop av moderatorn, tidigare rallyföraren och numera expertkommentatorn på teve, Jonas Kruse.