2016-06-27 16:15

2016-06-27 16:15

Nu har Blå Lagårn öppnat för sommaren

PERSERUD: Storpublik vid vernissage

Blå Lagårn i Perserud drar fortfarande stor publik och när dörrarna öppnades för vernissage på midsommardagen kom det ett hundratal besökare redan de första timmarna.

Ulf Dahlin är inne på årgång 41 och ladan är fylld med tavlor, keramik, foto, slöjdkonst och smycken skapat av ett 70-tal utställare. De som deltar är nya eller årligen återkommande och utställarna är inte bara från Arvika och Värmland. Utställningen pågår fram till 14 augusti.

Ulf Dahlin är inne på årgång 41 och ladan är fylld med tavlor, keramik, foto, slöjdkonst och smycken skapat av ett 70-tal utställare. De som deltar är nya eller årligen återkommande och utställarna är inte bara från Arvika och Värmland. Utställningen pågår fram till 14 augusti.