2016-04-01 10:25

2016-04-01 10:27

Dags för årets SMASK

ARVIKA

På lördag är det åter dags för årets upplaga av SMASK, Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest, vid Musikhögskolan Ingesund. Tävlingen är en kärleksfull parodi på Melodifestivalen och den startades vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm redan 1991.

Nu är Ingesundseleverna redo för att låta glitter, glamour och tonartshöjningar ta plats i aulan. Bland deltagarna återfinns bland annat Cabin Crew med Top Gun, Dina Grannar med Arg Lapp, Golddiggerz med Springer för livet och Vilda Björnfot med Stammen kallar

Bland de deltagande bidragen ska två röstas fram, de representerar sedan Ingesund och Arvika i riksfinalen i Göteborg den 5 juni. Övriga skolor som deltar kommer från Piteå, Malmö, Örebro, Stockholm och Göteborg.

Nu är Ingesundseleverna redo för att låta glitter, glamour och tonartshöjningar ta plats i aulan. Bland deltagarna återfinns bland annat Cabin Crew med Top Gun, Dina Grannar med Arg Lapp, Golddiggerz med Springer för livet och Vilda Björnfot med Stammen kallar

Bland de deltagande bidragen ska två röstas fram, de representerar sedan Ingesund och Arvika i riksfinalen i Göteborg den 5 juni. Övriga skolor som deltar kommer från Piteå, Malmö, Örebro, Stockholm och Göteborg.