2016-01-22 11:34

2016-01-22 11:34

Lenkens prisade film

ARVIKA

På måndag och tisdag visar Biokontrast filmen Min lilla syster.

Filmen är gjord av Sanna Lenken, född och uppväxt i Göteborg, men med föräldrar från Arvika. Filmen handlar om två systrar varav den yngre, Stella, är på väg in i tonåren och gör allt för att likna sin talangfulla storasyster. Men allt är inte så enkelt som det verkar, storasyster har problem och det är Stella som upptäcker detta. Filmen belönades med guldbaggar för bästa manuskript och bästa regi den 18 januari.

Filmen är gjord av Sanna Lenken, född och uppväxt i Göteborg, men med föräldrar från Arvika. Filmen handlar om två systrar varav den yngre, Stella, är på väg in i tonåren och gör allt för att likna sin talangfulla storasyster. Men allt är inte så enkelt som det verkar, storasyster har problem och det är Stella som upptäcker detta. Filmen belönades med guldbaggar för bästa manuskript och bästa regi den 18 januari.