2015-10-28 09:50

2015-10-28 09:50

Norsksvenska Farvel spelar i aulan

INGESUND

Ikväll, onsdag den 28 oktober, spelar Farvel i musikhögskolans aula.

Farvel är en svensk-norsk musikgrupp som bildades 2010 av Isabel Sörling. Bandets musik kan beskrivas som gränsöverskridande improvisationsmusik med influenser från pop, konstmusik, filmmusik, fri improvisationsmusik och jazz. 2010 vann de tävlingen Young Nordic Jazz Comets och 2012 fick de Jazzkatten som årets nykomlingar av Sveriges Radio. Farvel rör sig i samma äventyrliga landskap som Paavo och Pombo.

Farvel består av Isabel Sörling (sång), Otis Sandsjö (tenorsaxofon), Kim Aksnes (trumpet), Henrik Magnusson (piano), Alfred Lorinius (kontrabas) och Carl-Johan Groth (trummor).

Farvel är en svensk-norsk musikgrupp som bildades 2010 av Isabel Sörling. Bandets musik kan beskrivas som gränsöverskridande improvisationsmusik med influenser från pop, konstmusik, filmmusik, fri improvisationsmusik och jazz. 2010 vann de tävlingen Young Nordic Jazz Comets och 2012 fick de Jazzkatten som årets nykomlingar av Sveriges Radio. Farvel rör sig i samma äventyrliga landskap som Paavo och Pombo.

Farvel består av Isabel Sörling (sång), Otis Sandsjö (tenorsaxofon), Kim Aksnes (trumpet), Henrik Magnusson (piano), Alfred Lorinius (kontrabas) och Carl-Johan Groth (trummor).