2017-05-09 13:54

2017-05-09 13:54

Förbjud att mata måsarna!

miljö:

Jag förstår inte Arvika kommuns inställning till problemet med måsarna. För det händer ingenting. De får härja runt i papperskorgar, skita ner fönster och bilar i närhet av ankdammen. Bygga bo på Verkstaden samt flera tak i närheten av vår fina park. När äggen är kläckta försvarar måsarna sina ungar med utfall. Genom utfall ganska nära hyresgäster som bor i berörda hus. Är det så här vi ska ha det? Varför gör Arvika kommun ingenting? Beror det på härdsmälta på idéer?

På den lilla ön i ankdammen finns en ö. Jag tror att många av dessa marodörer häckar där? Varför inte ta äggen före kläckning? Upplysningsvis är äggen något större än hönsägg, brungul botten, med svart snirkla och svarta prickar. Förbjud att mata måsarna i ankdammen! Arvika kommun måste ta itu med detta fenomen

Lennart närboende

Jag förstår inte Arvika kommuns inställning till problemet med måsarna. För det händer ingenting. De får härja runt i papperskorgar, skita ner fönster och bilar i närhet av ankdammen. Bygga bo på Verkstaden samt flera tak i närheten av vår fina park. När äggen är kläckta försvarar måsarna sina ungar med utfall. Genom utfall ganska nära hyresgäster som bor i berörda hus. Är det så här vi ska ha det? Varför gör Arvika kommun ingenting? Beror det på härdsmälta på idéer?

På den lilla ön i ankdammen finns en ö. Jag tror att många av dessa marodörer häckar där? Varför inte ta äggen före kläckning? Upplysningsvis är äggen något större än hönsägg, brungul botten, med svart snirkla och svarta prickar. Förbjud att mata måsarna i ankdammen! Arvika kommun måste ta itu med detta fenomen

Lennart närboende

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.