2016-07-29 06:00

2016-07-29 06:00

Tråkigt att Resia lägger ner

ARVIKA

Vad beklagligt att Resias butik i Arvika ska läggas ner och att verksamheten centraliseras till Karlstad!

Vid flera tillfällen har jag vid bokning och köp av resor fått professionell hjälp av Resias duktiga försäljare. Speciellt gäller det resor när många personer ska med men med olika avreseorter. Då behövs en hel del samordning för att allt ska klaffa. Internetförsäljning kan aldrig jämföras med den service och det bemötande jag har fått vid mina kontakter med butiken i Arvika.

Ett stort tack till Resias personal!

Elisabet Rydbeck

Vid flera tillfällen har jag vid bokning och köp av resor fått professionell hjälp av Resias duktiga försäljare. Speciellt gäller det resor när många personer ska med men med olika avreseorter. Då behövs en hel del samordning för att allt ska klaffa. Internetförsäljning kan aldrig jämföras med den service och det bemötande jag har fått vid mina kontakter med butiken i Arvika.

Ett stort tack till Resias personal!

Elisabet Rydbeck