2016-02-10 06:00

2016-02-10 08:52

Dags att rösta om skolan?

VIKENE

Håller helt och hållet med ”moderat så klart” . Vikene skolan ska vara kvar! Vi behöver absolut lyfta frågan i ett större perspektiv. Dina tankar väcker en del oroväckande frågor om framtiden. Frågan är vems intressen kommunens tjänstemän går? Inte är det våra, trots att vi betalar deras löner. Vi kanske kunde få rösta om skolans vara eller icke-vara? Man kan undra var miljövinsten ligger i att vi ska köra våra barn till Edane, och Edaneborna ska köra sina barn till Vikene.

Barnen är vår framtid!

Håller helt och hållet med ”moderat så klart” . Vikene skolan ska vara kvar! Vi behöver absolut lyfta frågan i ett större perspektiv. Dina tankar väcker en del oroväckande frågor om framtiden. Frågan är vems intressen kommunens tjänstemän går? Inte är det våra, trots att vi betalar deras löner. Vi kanske kunde få rösta om skolans vara eller icke-vara? Man kan undra var miljövinsten ligger i att vi ska köra våra barn till Edane, och Edaneborna ska köra sina barn till Vikene.

Barnen är vår framtid!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.