2015-10-28 06:00

2015-10-30 10:33

Politiker ta ert ansvar

SVERIGE

Är det inte hög tid att sociala medier på internet inför stopp för anonyma påhopp.

I vanliga tidningar måste insändare ha sitt namn som underskrift . I varje fall nämna sitt namn och adress, som referens! Hur skall vi annars få stopp på ”fula gubbar”, som lurar våra barn, dessutom alla unga som mobbar anonymt på nätet?

SKÄRPNING !

Hans Wirgård

Är det inte hög tid att sociala medier på internet inför stopp för anonyma påhopp.

I vanliga tidningar måste insändare ha sitt namn som underskrift . I varje fall nämna sitt namn och adress, som referens! Hur skall vi annars få stopp på ”fula gubbar”, som lurar våra barn, dessutom alla unga som mobbar anonymt på nätet?

SKÄRPNING !

Hans Wirgård

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.