2015-10-26 09:37

2015-10-26 09:37

Fortsätt så, Marcus!

KULTURKANALEN

Jag läser ofta Marcus Kohlbergs krönikor med stor behållning, han skriver ofta pricksäkert om livet, kulturen och allt däremellan. Den senaste krönikan i Arvika Nyheter den 21 oktober var till och med extra bra. På ett fantastiskt sätt synar han Sverigedemokraternas ”verklighet” och skjuter den i sank med hjälp av ord. Tack Marcus K för en mycket välskriven krönika om som sammanfattade så mycket som jag tänkt men inte själv fått fram. Fortsätt så!

Marcus Frödin

Jag läser ofta Marcus Kohlbergs krönikor med stor behållning, han skriver ofta pricksäkert om livet, kulturen och allt däremellan. Den senaste krönikan i Arvika Nyheter den 21 oktober var till och med extra bra. På ett fantastiskt sätt synar han Sverigedemokraternas ”verklighet” och skjuter den i sank med hjälp av ord. Tack Marcus K för en mycket välskriven krönika om som sammanfattade så mycket som jag tänkt men inte själv fått fram. Fortsätt så!

Marcus Frödin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.