2015-12-18 11:48

2015-12-18 11:48

Tre dagars firande

ARVIKA: Västängsgårdens luciafirande

Västängsgården har firat lucia i dagarna tre. Först ut var Västängskörens lucia med Anna-Maria Stencrantz i spetsen. Västängskören har haft Luciatåg sen 2009, med en boende som lucia. Västängskören består av brukare och personal. Mycket uppskattat av såväl publik som deltagare i luciatåget. På luciadagen kom Arvikas lucia med tärnor och bjöd på skönsång. På måndagen var det dags för Prästkragens förskoleavdelning att glädja oss alla med lucior, tomtenissar, pepparkaksgubbar och härlig sång.

Västängsgården har firat lucia i dagarna tre. Först ut var Västängskörens lucia med Anna-Maria Stencrantz i spetsen. Västängskören har haft Luciatåg sen 2009, med en boende som lucia. Västängskören består av brukare och personal. Mycket uppskattat av såväl publik som deltagare i luciatåget. På luciadagen kom Arvikas lucia med tärnor och bjöd på skönsång. På måndagen var det dags för Prästkragens förskoleavdelning att glädja oss alla med lucior, tomtenissar, pepparkaksgubbar och härlig sång.