2016-08-07 07:20

2016-08-07 07:20

Lugn avslutning på festival

ARVIKA

Den sista festivalnatten på Arvika Hamnfest blev en lugn sådan trots mycket folk på plats.

Totalt blev sex personer omhändertagna för fylleri och några fall av misshandel rapporterades också.

– Men med tanke på hur mycket folk som var i omlopp måste festivalnatten betraktas som lugn. Vi hade en hel del poliser på plats som ingrep distinkt när det behövdes och på så vis undveks större händelser under hela natten. Polisen gjorde ett jättejobb, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.

Totalt blev sex personer omhändertagna för fylleri och några fall av misshandel rapporterades också.

– Men med tanke på hur mycket folk som var i omlopp måste festivalnatten betraktas som lugn. Vi hade en hel del poliser på plats som ingrep distinkt när det behövdes och på så vis undveks större händelser under hela natten. Polisen gjorde ett jättejobb, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.