2016-08-06 06:56

2016-08-06 07:41

Två nya fall av sexuella ofredanden

ARVIKA

Natten mot lördag skedde två nya fall av sexuella ofredanden på Arvika Hamnfest

En man i 45-årsåldern greps och anhölls efter att ha tafsat på en 17-årig tjej och en 26-årig man misstänks för att ha tafsat på tre unga kvinnor. Mannen är omhändertagen för fylleri och kommer förhöras när han nyktrat till.

– Båda förfaranden har gått till på ungefär samma sätt. Männen har tafsat på bröst och rumpa, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl på Karlstadspolisen.

Mycket folk befann sig på Arvika Hamnfest under fredagskvällen och natt mot lördag. Förutom de sexuella ofredandena rapporteras några falla av misshandel och sex personer har blivit omhändertagna för fylleri.

– Ingen misshandel var av allvarligare sort och med tanke på hur mycket folk som varit igång i Arvika i helgen tycker jag antal händelser är hanterbara, säger Bjarne Andersson.

 

En man i 45-årsåldern greps och anhölls efter att ha tafsat på en 17-årig tjej och en 26-årig man misstänks för att ha tafsat på tre unga kvinnor. Mannen är omhändertagen för fylleri och kommer förhöras när han nyktrat till.

– Båda förfaranden har gått till på ungefär samma sätt. Männen har tafsat på bröst och rumpa, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl på Karlstadspolisen.

Mycket folk befann sig på Arvika Hamnfest under fredagskvällen och natt mot lördag. Förutom de sexuella ofredandena rapporteras några falla av misshandel och sex personer har blivit omhändertagna för fylleri.

– Ingen misshandel var av allvarligare sort och med tanke på hur mycket folk som varit igång i Arvika i helgen tycker jag antal händelser är hanterbara, säger Bjarne Andersson.