2016-08-05 06:14

2016-08-05 14:42

Tjejer sexuellt ofredade på festival

ARVIKA

Natten mot fredagen blev två 17-åriga tjejer sexuellt ofredade när de var på väg till Hamnfesten i Arvika.

– En man i 30-årsåldern kom fram till tjejerna och tog dem mellan benen. Kvinnorna pekade ut mannen och han greps och anhöllls efter förhör. Han är misstänkt för sexuellt ofredande, säger Per-Arne Eriksson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.

Polisen rapporterar att festivalnatten i övrigt var lugn. Fyra personer blev omhändertagna för fylleri inne på området.

– En man i 30-årsåldern kom fram till tjejerna och tog dem mellan benen. Kvinnorna pekade ut mannen och han greps och anhöllls efter förhör. Han är misstänkt för sexuellt ofredande, säger Per-Arne Eriksson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.

Polisen rapporterar att festivalnatten i övrigt var lugn. Fyra personer blev omhändertagna för fylleri inne på området.