2016-08-05 15:15

2016-08-05 15:16

Mammor anmäler varandra

ARVIKA

Lekande barn som inte kommer överens är orsaken bakom flera polisanmälningar om ofredande.

Det började med att barn lekte i en stadsdel i Arvika på torsdagseftermiddagen. Av polisanmälan framgår att barnen blev osams och att tvisten sedan övergick och blev en affär mellan barnens mammor. Enligt den ena kvinnan så ska den andra kvinnan ha följt efter henne, skrikit och kastat sten mot henne.

Den andra kvinnan har också anmält sin antagonist för ofredande.

 

 

 

 

Det började med att barn lekte i en stadsdel i Arvika på torsdagseftermiddagen. Av polisanmälan framgår att barnen blev osams och att tvisten sedan övergick och blev en affär mellan barnens mammor. Enligt den ena kvinnan så ska den andra kvinnan ha följt efter henne, skrikit och kastat sten mot henne.

Den andra kvinnan har också anmält sin antagonist för ofredande.