2016-07-09 08:40

2016-07-09 09:04

Två män hotade person på gård

Under natten till lördag, 02.48, tar sig två män till en gård i Eda och hotar en person.

Den hotade personen springer ut från gården och gömmer sig utomhus samt larmar polisen som kommer till platsen. På plats tar polisen en anmälan samt genomsöker det fordon som de två männen färdats i. I bilen som genomsökts hittar man flera knivar, en skiftnyckel samt träpåkar.

– I nuläget vet jag inte så mycket om händelsen utan patrullen kommer skriva en anmälan i eftermiddag. Men inga personer har frihetsberövrats, säger Bo Jansson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland. 

Den hotade personen springer ut från gården och gömmer sig utomhus samt larmar polisen som kommer till platsen. På plats tar polisen en anmälan samt genomsöker det fordon som de två männen färdats i. I bilen som genomsökts hittar man flera knivar, en skiftnyckel samt träpåkar.

– I nuläget vet jag inte så mycket om händelsen utan patrullen kommer skriva en anmälan i eftermiddag. Men inga personer har frihetsberövrats, säger Bo Jansson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.