2016-07-08 19:03

2016-07-08 19:03

Två bilar krockade i korsning

GLAVA

Två bilar krockade i en korsning i Glava vid 17.30-tiden under fredagseftermiddagen

Enligt Sören Olsson, släckningsledare i Arvika var det räddningstjänsten i Glava och två ambulanser som anlände till platsen.

– Det satt två personer i bilarna, en i varje fordon. Ingen av dem ska ha ådragit sig några allvarligare skador eftersom krocken var lindrig. Men en av personerna är förd till Arvika sjukhus med ambulans, säger Sören Olsson.

 

Enligt Sören Olsson, släckningsledare i Arvika var det räddningstjänsten i Glava och två ambulanser som anlände till platsen.

– Det satt två personer i bilarna, en i varje fordon. Ingen av dem ska ha ådragit sig några allvarligare skador eftersom krocken var lindrig. Men en av personerna är förd till Arvika sjukhus med ambulans, säger Sören Olsson.