2016-06-28 12:28

2016-06-28 12:28

Olovlig dryckeshantering

MANGSKOG

Under midsommarafton var polisen på plats i Mangskog med en patrull.

De stoppade ett gäng med ungdomar och bad att få se vad de hade med sig i sina väskor. Två killar, båda 18 år, bar med sig alkoholhaltiga drycker. Den ena killen vill inte säga vem som har gett honom alkoholen. Han räknas som ett vittne, eftersom brottet har begåtts av den som har gett honom alkoholen.

Den andre killen säger att han har hittat sin alkohol vid en fotbollsplan. Polisen hällde ut dryckerna på plats.

De stoppade ett gäng med ungdomar och bad att få se vad de hade med sig i sina väskor. Två killar, båda 18 år, bar med sig alkoholhaltiga drycker. Den ena killen vill inte säga vem som har gett honom alkoholen. Han räknas som ett vittne, eftersom brottet har begåtts av den som har gett honom alkoholen.

Den andre killen säger att han har hittat sin alkohol vid en fotbollsplan. Polisen hällde ut dryckerna på plats.