2016-06-26 16:23

2016-06-26 16:23

Kvinna slog annan kvinna

MANGSKOG

Det gick våldsamt till utanför Mangskogs hembygdsgård på midsommarafton. I alla fall enligt en anmälan som har kommit in till polisen som rör en misshandel.

Anmälare är en 21-årig kvinna, och den misstänkta är en ett par år äldre kvinna. Enligt uppgift var de båda på väg till hembygdsgården när bråk uppstod, och en av kvinnorna slog till den andra, så att hennes näsa började blöda.

Det finns enligt polisen gott om vittnen till händelsen.

Anmälare är en 21-årig kvinna, och den misstänkta är en ett par år äldre kvinna. Enligt uppgift var de båda på väg till hembygdsgården när bråk uppstod, och en av kvinnorna slog till den andra, så att hennes näsa började blöda.

Det finns enligt polisen gott om vittnen till händelsen.