2016-06-21 16:23

2016-06-21 16:23

Till sjukhus efter masstryk

ARVIKA

I lördags kväll tog sig en 22-årig man till akuten på Arvika sjukhus efter att ha blivit illa slagen.

Skadorna var så pass svåra att den unge mannen tvingades stanna kvar över natten. Han har nu polisanmält händelsen. Han säger att han befann sig på Järnvägsgatan när han blev överfallen av ett gäng på så många som ett tiotal killar. Han kan inte peka ut någon men tror att åtminstone en av dem använde knogjärn.

Skadorna var så pass svåra att den unge mannen tvingades stanna kvar över natten. Han har nu polisanmält händelsen. Han säger att han befann sig på Järnvägsgatan när han blev överfallen av ett gäng på så många som ett tiotal killar. Han kan inte peka ut någon men tror att åtminstone en av dem använde knogjärn.