2016-06-18 18:31

2016-06-18 18:31

Motorentusiaster intog flygfältet

ARVIKA

Arvika MK arrangerade under lördagen en bilträff för 50 och 60-talsbilar på flygfältet i Arvika och senare på kvällen cruising genom Arvika centrum.

Uppemot 400 bilar kom till flygfältet för fotografering, mestadels från Värmland och Arvika med omnejd, men även en hel del med ekipage från södra Sverige och många från vårt grannland Norge. En fin och solig dag var vad som bjöds av arrangörerna med ordförande Kristoffer Berggren i spetsen.

Uppemot 400 bilar kom till flygfältet för fotografering, mestadels från Värmland och Arvika med omnejd, men även en hel del med ekipage från södra Sverige och många från vårt grannland Norge. En fin och solig dag var vad som bjöds av arrangörerna med ordförande Kristoffer Berggren i spetsen.