2016-05-06 12:11

2016-05-06 12:11

Blev Årets medlemsklubb

ARVIKA: Hälsokompaniet har fått ny utmärkelse

Hälsokompaniet i Arvika har utsetts till Årets medlemsklubb i KlubbSverige.

Med motiveringen: ”Att denna klubb lever och andas KlubbSveriges värderingar angående lokalt engagemang och leverens av upplevelsebaserad träning är mycket tydligt. Ett familjedrivet företag där familjekänslan känns direkt när man kliver innanför dörren. Snart 20 års erfarenhet och fortfarande på tårna när det gäller att utveckla verksamheten och ge medlemmarna tydliga resultat. En riktigt tydlig KlubbSverige-klubb!”

KlubbSverige(KS) är ett nätverk för fristående gym och mindre kedjor. KlubbSverige är Nordens största nätverk för träningsanläggningar med 234 anslutna klubbar.

 

Med motiveringen: ”Att denna klubb lever och andas KlubbSveriges värderingar angående lokalt engagemang och leverens av upplevelsebaserad träning är mycket tydligt. Ett familjedrivet företag där familjekänslan känns direkt när man kliver innanför dörren. Snart 20 års erfarenhet och fortfarande på tårna när det gäller att utveckla verksamheten och ge medlemmarna tydliga resultat. En riktigt tydlig KlubbSverige-klubb!”

KlubbSverige(KS) är ett nätverk för fristående gym och mindre kedjor. KlubbSverige är Nordens största nätverk för träningsanläggningar med 234 anslutna klubbar.