2016-04-22 12:44

2016-04-22 13:18

Saknat tyskt par återfanns vid liv

ARVIKA

Ett tyskt par anmäldes saknade igår, torsdag. De ska ha varit försvunna sedan i söndags från sitt fritidshus vid Halvardsnäs, Glava Glasbruk.

Undersökningar som polisen gjorde visade att paret setts gå till skogs under måndagen. Deras hus var också lämnat på så sätt att man tror att de hade för avsikt att komma tillbaka - vilket de även gjorde.

Stora resurser var på väg till platsen för att leta efter paret, strax därefter hittades de båda personerna välbelhållna. Det var vid 12:50 som en polispatrull anträffade paret på en väg i närheten av den stuga de disponerade. Bägge var välbehållna.

Det var grannar till paret som anmälde försvinnandet.

Undersökningar som polisen gjorde visade att paret setts gå till skogs under måndagen. Deras hus var också lämnat på så sätt att man tror att de hade för avsikt att komma tillbaka - vilket de även gjorde.

Stora resurser var på väg till platsen för att leta efter paret, strax därefter hittades de båda personerna välbelhållna. Det var vid 12:50 som en polispatrull anträffade paret på en väg i närheten av den stuga de disponerade. Bägge var välbehållna.

Det var grannar till paret som anmälde försvinnandet.