2016-04-18 13:19

2016-04-18 13:19

Unga vuxna fick hedersomnämnande

ARVIKA

Landstinget i Värmlands utmärkelse Årets vägvisare 2016 tilldelades Pacemakerverksamheten på hjärt- och akutmedicinkliniken vid Centralsjukhuset i Karlstad för att man under flera år har arbetat med att utveckla sitt arbetssätt.

Samtidigt fick Psykiatriska mottagningen Unga vuxna i Arvika ta emot ett av tre hedersomnämnanden. Motiveringen var som följer: ”Med engagemang, kreativitet och ett ständigt utmanande av befintliga arbetssätt, har medarbetare i verksamheten skapat en mottagning med hög tillgänglighet för unga vuxna i behov av kontakt med psykiatrisk öppenvård”.

Även Klinisk mikrobiologi på CSK och Kirurgkliniken på CSK tilldelades hedersomnämnande.

Samtidigt fick Psykiatriska mottagningen Unga vuxna i Arvika ta emot ett av tre hedersomnämnanden. Motiveringen var som följer: ”Med engagemang, kreativitet och ett ständigt utmanande av befintliga arbetssätt, har medarbetare i verksamheten skapat en mottagning med hög tillgänglighet för unga vuxna i behov av kontakt med psykiatrisk öppenvård”.

Även Klinisk mikrobiologi på CSK och Kirurgkliniken på CSK tilldelades hedersomnämnande.