2016-04-12 22:39

2016-04-12 22:39

Låtskrivarcamp på Ingesund

ARVIKA

Under helgen den 15-17 april anordnar musikbranschprojektet MINS ett svensknorskt låtskrivarcamp på Musikhögskolan Ingesund i Arvika.

Högaktuella låtskrivaren Linnea Södahl hos Ten Music Group, som jobbat med bland andra Icona Pop och Axwell/Ingrosso, ska hålla i trådarna och handleda 24 låtskrivare och studenter från Värmland och Hedmark.

- Vi ser det som ett kvitto på att inre Skandinavien är en bra grogrund för låtskrivare som vill jobba med sin musik professionellt. Vi stöttar och uppmuntrar människor att förverkliga sina visioner med Värmland och Hedmark som bas, säger Martin Gronert, Studiefrämjandets projektledare inom MINS.

 

 

Högaktuella låtskrivaren Linnea Södahl hos Ten Music Group, som jobbat med bland andra Icona Pop och Axwell/Ingrosso, ska hålla i trådarna och handleda 24 låtskrivare och studenter från Värmland och Hedmark.

- Vi ser det som ett kvitto på att inre Skandinavien är en bra grogrund för låtskrivare som vill jobba med sin musik professionellt. Vi stöttar och uppmuntrar människor att förverkliga sina visioner med Värmland och Hedmark som bas, säger Martin Gronert, Studiefrämjandets projektledare inom MINS.

 

 

MINS (Music Innovation Network Inner Scandinavia Music)

Är ett EU-finansierat Interregprojekt mellan Karlstads universitet, Högskolan i Hedmark och Studiefrämjandet. Projektägare är Karlstads universitet och Høgskolen i Hedmark. Övriga medfinansiärer för projektet är Region Värmland, Arvika Kommun och Hedmark Fylkeskommun.