2016-04-03 14:50

2016-04-03 14:50

Järnrör mot lastbil

ARVIKA

En lastbilschaufför som parkerade vid Shell i Arvika utsattes för vandalisering under natten till söndagen.

Flera vittnen såg vid tvåtiden på natten hur en man krossade rutan i förarhytten på lastbilen med ett järnrör, och polis tillkallades. Lastbilschauffören, som befann sig på platsen, fick be polisen om hjälp med att flytta fordonet efter händelsen.

Polisen har identifierat en misstänkt gärningsman, en man i 22-årsåldern.

 

 

 

 

 

 

 

Flera vittnen såg vid tvåtiden på natten hur en man krossade rutan i förarhytten på lastbilen med ett järnrör, och polis tillkallades. Lastbilschauffören, som befann sig på platsen, fick be polisen om hjälp med att flytta fordonet efter händelsen.

Polisen har identifierat en misstänkt gärningsman, en man i 22-årsåldern.