2016-03-29 16:08

2016-03-29 16:08

Ovälkomna liftare stal plånbok

CHARLOTTENBERG

Polisen har fått en om en stöld av en plånbok. Två onyktra män ska ha gjort sig skyldiga till stölden, enligt kvinnan som gjort anmälan.

De båda männen ska ha hoppat in i kvinnans bil och krävt att få åka med. Det ville inte kvinnan och hon ska ha lyckats få ut duon ur bilen. Men med dem försvann också hennes plånbok med innehåll – körkort, kontokort och 4000 kronor i kontanter enligt anmälan. Männen beskrivs som ”slitna, i 25-årsåldern” med blont hår och skäggstubb. Den drabbade kvinnan, som är i 20-årsåldern, bor i en annan värmländsk kommun.

De båda männen ska ha hoppat in i kvinnans bil och krävt att få åka med. Det ville inte kvinnan och hon ska ha lyckats få ut duon ur bilen. Men med dem försvann också hennes plånbok med innehåll – körkort, kontokort och 4000 kronor i kontanter enligt anmälan. Männen beskrivs som ”slitna, i 25-årsåldern” med blont hår och skäggstubb. Den drabbade kvinnan, som är i 20-årsåldern, bor i en annan värmländsk kommun.