2016-03-22 14:33

2016-03-22 14:33

Gjorde våldsamt motstånd vid gripande

ARVIKA

Under helgen fick en polispatrull ta hand om en berusad man som hade avvisats från Kvarteret i Arvika.

Mannen, som är i 20-årsåldern, hade dock inga planer på att följa med polisen utan fäktade och bråkade vilt. Slutligen fick polisen använda pepparsprej för att få slut på bråkandet och fängslad till både händer och fötter fördes mannen till stationen för tillnyktring.

Han är nu misstänkt för våldsamt motstånd.

Mannen, som är i 20-årsåldern, hade dock inga planer på att följa med polisen utan fäktade och bråkade vilt. Slutligen fick polisen använda pepparsprej för att få slut på bråkandet och fängslad till både händer och fötter fördes mannen till stationen för tillnyktring.

Han är nu misstänkt för våldsamt motstånd.