2016-02-01 13:55

2016-02-01 13:56

Avbröt cykeltjuvar – slogs medvetslös

ARVIKA

En 53-årig man fick i helgen föras till sjukhus efter att ha misshandlats medvetslös.

Händelsen inträffade i lördags kväll, i närheten av Sågudden i Arvika. Där hade mannen parkerat sin cykel medan han besökte centrum. När han kom tillbaka till parkeringen fick han se att en grupp personer var i färd med att stjäla cykeln.

Mannen ingrep men blev då påhoppad och misshandlad så att han förlorade medvetandet, enligt en polisanmälan.

Händelsen inträffade i lördags kväll, i närheten av Sågudden i Arvika. Där hade mannen parkerat sin cykel medan han besökte centrum. När han kom tillbaka till parkeringen fick han se att en grupp personer var i färd med att stjäla cykeln.

Mannen ingrep men blev då påhoppad och misshandlad så att han förlorade medvetandet, enligt en polisanmälan.