2015-12-04 13:24

2015-12-04 13:24

Ung kille påkörd av bil

ARVIKA

På torsdagen fick polisen kännedom om en trafikolycka med smitning som inträffade i tisdags i Arvika.

En ung pojke anmälde då till polisen att han blivit påkörd av en bil i korsningen Fältgatan-Karlstadvägen. Händelsen inträffade alltså den 1 december, och pojken blev påkörd då han drog en annan person i rullstol, denne klarade sig dock undan kollisionen med bilen.

Enligt den påkörde och vittne kom en röd bil i hög fart och tvärnitade framför ekipaget, dock träffades den unge mannen i sidan av bilen. Föraren av bilen körde sedan på platsen och enligt vittne satt en kvinna bakom ratten.

Den påkörde pojken fick uppsöka vård med smärtor i nacke, rygg och höft.

En ung pojke anmälde då till polisen att han blivit påkörd av en bil i korsningen Fältgatan-Karlstadvägen. Händelsen inträffade alltså den 1 december, och pojken blev påkörd då han drog en annan person i rullstol, denne klarade sig dock undan kollisionen med bilen.

Enligt den påkörde och vittne kom en röd bil i hög fart och tvärnitade framför ekipaget, dock träffades den unge mannen i sidan av bilen. Föraren av bilen körde sedan på platsen och enligt vittne satt en kvinna bakom ratten.

Den påkörde pojken fick uppsöka vård med smärtor i nacke, rygg och höft.