2015-11-29 07:18

2015-11-29 07:18

Kvinna misstänks för drogförsäljning

ARVIKA

En 22-årig kvinna greps och anhölls senare under lördagskvällen misstänkt för att ha sålt droger.

Det var vid 19.46 som ett fordon stoppades utanför Arvika och den 45-årige mannen medtogs för kroppsbesiktning misstänkt för drograttfylleri, medan den 25-årige passageraren misstänktes för ringa narkotikabrott.

– Och i samband med att vi försökte ta reda på var narkotikan kom ifrån uppstod misstankar mot en adress i Arvika och det fattades beslut om husrannsakan. På adressen greps en 22-årig kvinna misstänkt för försäljning av droger, säger Bjarne Andersson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Kvinnan anhölls senare på kvällen efter beslut av åklagare.

Det var vid 19.46 som ett fordon stoppades utanför Arvika och den 45-årige mannen medtogs för kroppsbesiktning misstänkt för drograttfylleri, medan den 25-årige passageraren misstänktes för ringa narkotikabrott.

– Och i samband med att vi försökte ta reda på var narkotikan kom ifrån uppstod misstankar mot en adress i Arvika och det fattades beslut om husrannsakan. På adressen greps en 22-årig kvinna misstänkt för försäljning av droger, säger Bjarne Andersson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Kvinnan anhölls senare på kvällen efter beslut av åklagare.