2015-11-23 10:14

2015-11-23 10:14

Speldag på biblioteket

ARVIKA: Nordic Game Day

I lördags hölls Nordic Game Day på biblioteket i Arvika, ett arrangemang för att uppmärksamma spel av olika slag.

Arvikas schackklubb och Arvikas bridgesällskap spelade och förklarade och föreningen Sparv – spel i Arvika – visade upp Warhammer, en kombination av spel och hobby där spelaren klistrar och målar sina egna spelfigurer. Jimmy Hjalmarsson, vars utställning ”Pixel Art Arvika” pågår fram till 27 november, var också på plats och pratade om sin konst som kombinerar tv-spel och pärlplattor.

Arvikas schackklubb och Arvikas bridgesällskap spelade och förklarade och föreningen Sparv – spel i Arvika – visade upp Warhammer, en kombination av spel och hobby där spelaren klistrar och målar sina egna spelfigurer. Jimmy Hjalmarsson, vars utställning ”Pixel Art Arvika” pågår fram till 27 november, var också på plats och pratade om sin konst som kombinerar tv-spel och pärlplattor.