2015-11-17 13:27

2015-11-17 13:27

Affären i Vikene rustas upp

BRUNSKOG: Nedläggningshot blev nysatsning

Med start omgående ska Konsum Värmlands butiker i Vikene och Stöllet börja rustas upp. Nu satsas 2,4 miljoner på butikerna som så sent som i våras var nedläggningshotade.

Köptroheten lönade sig och negativa resultat bromsades upp. Nu väljer Konsum Värmland att satsa på butiken i Vikene, efter att personal och kunder gjort ett krafttag för att vända den negativa trenden.

– Ända sedan i våras har vi haft konstruktiva och engagerade möten med både personal och medlemmar på respektive ort. Resultatet har blivit en ökad köptrohet vilket innebär att det blir ekonomiskt försvarbart med investeringar i Stöllet och Vikene, som var i störst behov av renovering, säger Tomas Sjölander, VD för Konsum Värmland i ett pressmeddelande.

Uppfräschning av fasader och smärre ombyggnader påbörjas omgående och beräknas vara klara under senvåren 2016

Köptroheten lönade sig och negativa resultat bromsades upp. Nu väljer Konsum Värmland att satsa på butiken i Vikene, efter att personal och kunder gjort ett krafttag för att vända den negativa trenden.

– Ända sedan i våras har vi haft konstruktiva och engagerade möten med både personal och medlemmar på respektive ort. Resultatet har blivit en ökad köptrohet vilket innebär att det blir ekonomiskt försvarbart med investeringar i Stöllet och Vikene, som var i störst behov av renovering, säger Tomas Sjölander, VD för Konsum Värmland i ett pressmeddelande.

Uppfräschning av fasader och smärre ombyggnader påbörjas omgående och beräknas vara klara under senvåren 2016