2015-10-31 06:00

2015-10-31 09:58

Par anmälde varandra för misshandel

ARVIKA KOMMUN

Polis kallades på torsdagseftermiddagen till en adress i västra delen av Arvika kommun där en kvinna i 45-årsåldern anmält att hon blivit misshandlad av sin sambo.

När polisen anlände till platsen var inte sambon, som är i 60-årsåldern, på plats, men kvinnan kunde uppvisa vissa spår av misshandel på sin kropp. Efter samtal framkom det att misshandeln pågått under flera års tid, och att kvinnan fått motta både slag och sparkar tidigare.

När mannen en stund senare återvände till det gemensamma hemmet angav han att det i själva verket var han som hade misshandlats av kvinnan; bland annat genom att hon ska ha stuckit honom i ryggen med en kulspetspenna.

Polisen har nu två misshandelsanmälningar att utreda.

När polisen anlände till platsen var inte sambon, som är i 60-årsåldern, på plats, men kvinnan kunde uppvisa vissa spår av misshandel på sin kropp. Efter samtal framkom det att misshandeln pågått under flera års tid, och att kvinnan fått motta både slag och sparkar tidigare.

När mannen en stund senare återvände till det gemensamma hemmet angav han att det i själva verket var han som hade misshandlats av kvinnan; bland annat genom att hon ska ha stuckit honom i ryggen med en kulspetspenna.

Polisen har nu två misshandelsanmälningar att utreda.