2016-03-22 12:55

2016-03-22 16:09

Riktiga vattenvinnare

TÖCKSFORS: Fyrorna vann årets kretsloppstävling

Klass fyra på Töckfsfors skola kammade hem 10 000 kronor i första pris i årets kretsloppstävling som arrangeras varje år inför Världsvattendagen den 22 mars.

Totalt deltog 105 klasser från hela landet. Juryn, som bland annat bestod av representanter från branschorganisationen Svenskt vatten, ansåg bland annat att Töckfsforseleverna tolkat kretsloppet på ett kul, inspirerande och kreativt sätt.

Kak-kalas

– Eleverna blev först helt tysta och sen blev det massor av jubel och applåder. Vi är så glada över vinsten! Tävlingen har verkligen varit jätterolig och motiverat eleverna. Vinsten kommer gå till en skolresa, förmodligen till Liseberg. Jag kommer även bjuda på kak-kalas som jag lovade vid vinst! säger Maria Brander på Töcksfors skola.

Totalt deltog 105 klasser från hela landet. Juryn, som bland annat bestod av representanter från branschorganisationen Svenskt vatten, ansåg bland annat att Töckfsforseleverna tolkat kretsloppet på ett kul, inspirerande och kreativt sätt.

Kak-kalas

– Eleverna blev först helt tysta och sen blev det massor av jubel och applåder. Vi är så glada över vinsten! Tävlingen har verkligen varit jätterolig och motiverat eleverna. Vinsten kommer gå till en skolresa, förmodligen till Liseberg. Jag kommer även bjuda på kak-kalas som jag lovade vid vinst! säger Maria Brander på Töcksfors skola.