2015-10-11 16:35

2015-10-11 17:04

Årets lokala KD-avdelning finns i väst

ÅRJÄNG

I lördags utsågs Årjäng till årets lokalavdelning vid Kristdemokraternas riksting i Västerås.

– Jag är oerhört stolt över alla personer som lagt ned tid och kraft på att göra Kristdemokraterna i Årjäng till tredje största parti i kommunen, säger Agneta Nilsson som tillsammans med Kjell-Arne Ottosson tog emot priset för lokalavdelnings räkning.

Kjell-Arne Ottosson kommenterar priset såhär:

– Att få detta erkännande från partiet nationellt är ett bevis på att Kristdemokraterna i Årjäng är en kraft att räkna med. Jag vill även särskilt berömma lokalavdelningens ordförande Stefan Moberg, som tyvärr inte var på plats, för hans outtröttliga arbete.

– Jag är oerhört stolt över alla personer som lagt ned tid och kraft på att göra Kristdemokraterna i Årjäng till tredje största parti i kommunen, säger Agneta Nilsson som tillsammans med Kjell-Arne Ottosson tog emot priset för lokalavdelnings räkning.

Kjell-Arne Ottosson kommenterar priset såhär:

– Att få detta erkännande från partiet nationellt är ett bevis på att Kristdemokraterna i Årjäng är en kraft att räkna med. Jag vill även särskilt berömma lokalavdelningens ordförande Stefan Moberg, som tyvärr inte var på plats, för hans outtröttliga arbete.