2016-09-02 14:12

2016-09-02 14:12

Värmlänning tar över som vd på Tre

37-årige Johan Johansson, uppvuxen i Ölme, tillträder som ny vd för mobiloperatören Tre i Sverige den 10 oktober.

Han kommer närmast från MTG där han haft rollen som finans- och operativ chef. Johan Johansson har tidigare varit försäljningsdirektör på TeliaSonera Finance och projektledare på Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och KTH Executive School.

– Jag är mycket glad över att ha fått möjligheten att leda Tre i en mycket spännande tid. Tre har tagit marknadsandelar varje kvartal de senaste nio åren och det kommer bli mycket spännande att få vara en del av den fortsatta accelererande resan, säger han.

Han kommer närmast från MTG där han haft rollen som finans- och operativ chef. Johan Johansson har tidigare varit försäljningsdirektör på TeliaSonera Finance och projektledare på Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och KTH Executive School.

– Jag är mycket glad över att ha fått möjligheten att leda Tre i en mycket spännande tid. Tre har tagit marknadsandelar varje kvartal de senaste nio åren och det kommer bli mycket spännande att få vara en del av den fortsatta accelererande resan, säger han.