2016-09-02 14:01

2016-09-02 14:01

Nordström först att utbilda i kaffesensorik

ARBETE

Anna Nordström, specialkaffeansvarig på Löfbergs, är i dag den första i Sverige som får utbilda inom kaffesensorik.

Nyligen auktoriserades hon som Sensory Professional av Speciality Coffee Association of Europe (SCAE).

Anna Nordström, som arbetat på Löfbergs i 18 år, var sedan innan en av tre svenska SCAE-utbildare inom bryggning. Hon är medlem i Svenska Baristalandslaget och har vunnit SM-guld i koppning och brons i World Cup Tasters Championship.

Nyligen auktoriserades hon som Sensory Professional av Speciality Coffee Association of Europe (SCAE).

Anna Nordström, som arbetat på Löfbergs i 18 år, var sedan innan en av tre svenska SCAE-utbildare inom bryggning. Hon är medlem i Svenska Baristalandslaget och har vunnit SM-guld i koppning och brons i World Cup Tasters Championship.