2016-06-27 10:25

2016-06-27 10:25

Rekordår för Noboxsolutions

KARLSTAD

Den värmländska webbyrån Noboxsolutions har dubblat sin omsättning på två år.

Senaste året, som varit företagets bästa hittills, har byrån gått från åtta till tolv anställda.

– Vi kommer att fortsätta växa och stannar kvar i Värmland. En av fördelarna med digitaliseringen är att vart man befinner sig geografiskt aldrig har spelat mindre roll, säger vd:n Christian Paulson som startade byrån 2010.

 

Senaste året, som varit företagets bästa hittills, har byrån gått från åtta till tolv anställda.

– Vi kommer att fortsätta växa och stannar kvar i Värmland. En av fördelarna med digitaliseringen är att vart man befinner sig geografiskt aldrig har spelat mindre roll, säger vd:n Christian Paulson som startade byrån 2010.