2016-06-17 12:12

2016-06-17 12:15

Strandberg tar över som chef

VÄRMLAND

Carina Strandberg blir ny chef för Avdelningen för regional tillväxt i Region Värmland.

För närvarande jobbar Carina Strandberg som stabschef för de tekniska förvaltningarna i Karlstads kommun. Hon har tidigare bland annat arbetat som administrativ chef för Elsäkerhetsverket. I oktober tillträder hon som ny chef för Avdelningen för regional tillväxt i Region Värmland.

– Det är ett fantastiskt spännande uppdrag och jag ser fram emot det med glädje. Till en början kommer jag att lägga tid på att lära känna medarbetarna och organisationen och sätta mig in i alla de områden som avdelningen ansvarar för, säger Carina Strandberg.

Regiondirektör Lars Christensen är nöjd med rekryteringen.

- Med sin profil och gedigna ledarerfarenhet blir hon ett värdefullt tillskott till vår organisation och ledningsgrupp, säger han.

För närvarande jobbar Carina Strandberg som stabschef för de tekniska förvaltningarna i Karlstads kommun. Hon har tidigare bland annat arbetat som administrativ chef för Elsäkerhetsverket. I oktober tillträder hon som ny chef för Avdelningen för regional tillväxt i Region Värmland.

– Det är ett fantastiskt spännande uppdrag och jag ser fram emot det med glädje. Till en början kommer jag att lägga tid på att lära känna medarbetarna och organisationen och sätta mig in i alla de områden som avdelningen ansvarar för, säger Carina Strandberg.

Regiondirektör Lars Christensen är nöjd med rekryteringen.

- Med sin profil och gedigna ledarerfarenhet blir hon ett värdefullt tillskott till vår organisation och ledningsgrupp, säger han.