2016-01-29 10:47

2016-01-29 10:47

Patrik Hjelte expanderar

KARLSTAD: Hamburgerrörelsen växer

Patrik Hjeltes McDonalds-bolag Hjelte Restaurang AB expanderar ytterligare. Den 1 mars tar Patrik Hjelte tar över de två resterande McDonalds-restaurangerna i Växjö, och blir den tredje största franchisetagaren inom McDonalds Sverige.

Patrik Hjelte kommer efter det senaste uppköpet driva sammanlagt elva restauranger i Värmland, Strömstad och Växjö. Hjelte Restaurang AB har då cirka 650 anställda.

Patrik Hjelte har jobbat sig upp i karriären, genom att ha börjat som vanlig medarbetare på McDonalds i Karlstad city 1991 och sedan gradvis avancerat. 2006 tog han klivet upp att bli franchisetagare och sedan dess har det rullat på med allt fler restauranger.

2015 köpte Patrik upp Växjö City, och nu tar han också över de andra två McDonaldsrestaurangerna i Växjö.

Patrik Hjelte kommer efter det senaste uppköpet driva sammanlagt elva restauranger i Värmland, Strömstad och Växjö. Hjelte Restaurang AB har då cirka 650 anställda.

Patrik Hjelte har jobbat sig upp i karriären, genom att ha börjat som vanlig medarbetare på McDonalds i Karlstad city 1991 och sedan gradvis avancerat. 2006 tog han klivet upp att bli franchisetagare och sedan dess har det rullat på med allt fler restauranger.

2015 köpte Patrik upp Växjö City, och nu tar han också över de andra två McDonaldsrestaurangerna i Växjö.